Caritas Alba Iulia in colaborare cu Consiliul Judetean Mures

În 2019 mai multe programe ale Organizației Caritas Alba Iulia au fost sprijinite de Consiliul Județean Mureș, cum ar fi Îngrijirea la Domiciliu și Voluntariatul.

Cea mai mare sumă, adică 100.000 de lei a fost acordată de Consiliul Județean Mureș Serviciului de Îngrijire la Domiciliu a Organizației Caritas Alba Iulia pe perioada a patru luni între august și noiembrie, pentru a susține activitatea de asistență medicală. Serviciul oferă asistență medicală și îngrijire de bază pentru aproape 600 de persoane pe teritoriul a 23 de consilii locale din județ, precum și asistență socială în gospodăriile celor care au nevoie.

Consiliului Județean Mureș a sprijinit cu 7.800 de lei programul Dezvoltarea voluntariatului și formarea profesională a tinerilor voluntari din județul Mureș, un program de voluntariat pentru tinerii din județi între vârsta de 15-35 de ani. Activitățile din cadrul programului vizează educarea și formarea profesională a tinerilor.

Stirea integrala