Organizational development for youth organizations

Proiectul „Organizational development for youth organizations” (ODYO) s-a născut din nevoia de a contribui la dezvoltarea organizațiilor de/pentru tineret și la o mai bună înțelegere și dezvoltare a practicilor de dezvoltare organizațională utilizate de acestea. Implementat de FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) în parteneriat cu CNVOS – Centrul pentru informare, co-ooperare și dezvoltare (Slovenia) și ENNA – Rețeaua Europeană a Organizațiilor Naționale ale Societății Civile, proiectul răspunde în mod direct provocărilor și nevoilor cu care se confruntă organizațiile de/pentru tineret, și anume: o dezvoltare organizațională precară (în special din cauza lipsei de practici democratice în interiorul organizației), o bază de resurse nesustenabile și lipsa unui focus privind planificarea strategică și a promovării unui management organizațional eficient. În acest sens, proiectul vine în întâmpinarea necesității de a oferi organizațiilor de/pentru tineret oportunități de a-și dezvolta profesionalismul pentru a acționa mai bine în folosul tinerilor cu oportunități reduse (și nu numai) și propune o intervenție specifică și personalizată în vederea îmbunătățirii dezvoltării capacităților acestora.

Cititi stirea intreaga aici.

Stire preluata de pe site-ul stiriong.ro.