Festivalul clătitelor

30 de litri de lapte, 45 kg de faina (asta incluzând și bătaia cu faina de la final), 200 de oua, 5 kg de ciocolata, 4 kg de dulceață, 3 kg de unt, 10 litri de ulei, 150 de caserole, 250 de oameni, 13 ore, 662 de clătite ….25 de copii fericiți.

Acestea sunt cifrele celei de-a IVa ediții a Festivalului Clătitelor, al doilea eveniment din seria celor 30 organizate cu prilejul anului jubiliar ”Caritas – 30 de ani de caritate”.

Joi, 13 februarie a.c., Centrul de Resurse pentru Copii si Tineri “Don Bosco” Iași, program al Centrului Diecezan Caritas Iași, a organizat acțiunea de atragere de fonduri și de responsabilizare a comunității, Dulcele festival al clatitelor.

Centrul Diecezan Caritas Iași îndreaptă gânduri de recunoștință către toate persoanele fizice și companiile din comunitate care au gustat din clătitele noastre. De asemenea, CD Caritas mulțumește tuturor celor care au muncit din greu pentru realizarea acestui eveniment – copiii beneficiari, voluntarii și angajații Centrului ”Don Bosco”.

Imagini de la eveniment puteti vizualiza AICI.