Program Solidaris în județul Mureș

Pe raza județului Mureș își desfășoară activitatea (de mai mulți ani sau chiar decenii) organizații neguvernamentale care au ca și scop și obiect de activitate îmbunătățirea calității vieții oamenilor, prin programele lor sociale și profesionale. În deceniile trecute nu au existat pandemii asemănătoare Coronavirusului, astfel încât în aceste momente toți ne aflăm într-o situație inedită, nemaiîntâlnită, împreună cu toți locuitorii globului, evident în această situație se află și locuitorii județului Mureș.
În urma acestei situații dificile, Asociația Solidaris și Societatea Națională de Crucea Roșie din România – Filiala Mureș au inițiat o colaborare pentru unirea forțelor și competențelor cu alte ONG-uri pentru ca fiecare să își aducă aportul de cunoștințe și experiențe în domeniul social, în ajutorarea persoanelor a căror viață s-a schimbat radical în ultimele săptămâni, situație care va evolua și în următoarele luni și va lăsa amprente în viața fiecăruia dintre noi.
Toți cei care ne desfășurăm activitatea la Serviciul de Ajutor Maltez în România – Sucursala Tg. Mureș, Organizația Caritas Alba Iulia, Asociația HIFA România, Fundația Alpha Transilvană, Fundația Mâini Dibace, Fundația Unitarcoop, precum și la Asociația Solidaris și Societatea Națională de Crucea Roșie din România – Filiala Mureș, ne străduim și ne dăm silința ca, împreună cu toate resursele noastre umane și materiale, cu toată priceperea și experiența noastră să ajutăm locuitorii județului Mureș aflați în izolare sau nevoi speciale datorate pandemiei Coronavirus (COVID – 19). Dorim să ajutăm cu alimente, hrană caldă, produse de igienă, efectuarea de cumpărături de strictă necesitate, cumpărare de medicamente, transport pentru persoane cu dizabilități, consultanță de specialitate, consultație duhovnicească, cu specialiști care pot comunica cu fiecare solicitant în limba lor maternă, tratamente medicale la domiciliu pe toata raza teritorială a județului Mureș.

Sunați-ne cu încredere la numărul de telefon 0265 55 55 55 luni-vineri între orele 15-20!
Această activitate se va desfășura cu ajutorul acordat de Consiliul Județean Mureș, care, prin sprijinul acordat, a făcut posibilă colaborarea și realizarea acestui proiect în beneficiul locuitori județului Mureș.