Pentru a face MAI MULT

Acțiunea Catolică din România organizează în perioada 8-11 mai 2020, seminarul online cu tema ”Pentru a face MAI MULT – Acțiunea Catolică și Învățătura socială a Bisericii”.

Evenimentul este adresat tuturor membrilor Acțiunii Catolice dar este deschis spre orice persoană care dorește să participe la acest seminar online. 

Participarea la eveniment se face din dorința de a aprofunda învățătura socială a Bisericii Catolice astfel încât pornind de la “Evanghelie, să ne schimbăm întâi pe noi înșine, apoi mediul înconjurător și, la urmă, întreaga lume“. Participanții trebuie să aibă disponiblitatea de a participa la toate cele 4 sesiuni online și să se angajeze spre a contribui la răspândirea conținutului aprofundat în sesiunile seminarului în modalități pe care le vom conveni împreună.

Evenimentul va începe vineri, 8 mai, la ora 20.00 cu un cuvant introductiv- De ce o învățătură socială a Bisericii? și va continua pe parcursul zilei de sâmbătă, 9 mai, cu tema Persoana umană: unică și infinit de valoroasă. Principiile învățăturii sociale a Bisericii (orele 11.00 – 13.00) și apoi cu Angajarea personală și comunitară (orele 11.00 – 13.00). Luni, 11 mai, între  orele 20.00 – 21.00 va avea loc sesiunea de întrebări și răspunsuri.