Candele ale speranței, până se fac Un milion de stele!

De Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei Caritas Alba Iulia a lansat campania ”Un milion de stele”, de această dată online.

Toți cei care știu implicarea acestei organziații în viața comunităților pot aprinde o candelă a speranței în propria casă și să o așeze în fereastră, exprimând astfel simbolic suportul pentru cei aflați în dificultate. Anul acesta cei care doresc să facă donații și să depășească o manifestare simbolică trebuie să știe că fondurile donate vor însemna suport pentru ca angajații Caritas Alba să ajungă la beneficiari în siguranță, din banii strânși urmând a fi cumparate echipamente de protecție.

Donațiile se pot face online, transparent și foarte simplu, pe platforma de donații- https://caritas-ab.ro/ro/voi-ajutaRO , ENG, HU, pe care în curând se vor afla și imagini de la anterioarele evenimente, în care Pandemia nu punea probleme pentru ca oamenii să se întâlnească și să susțină împreună comunitatea.

Mai multe detalii despre serviciile noastre aflați urmărind videoclipul de mai jos:

Vă invităm să vă alăturați nouă și să susțineți proiectele Caritas Alba Iulia.