Aprindeți o candelă în semn de solidaritate

Caritas Eparhial Oradea marchează Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei aprinzând luminile solidarității cu cei nevoiași, în mod simbolic. În seara zilei de 30 octombrie 2020, ora 19.00, chiar dacă, pentru a ne proteja sănătatea, suntem nevoiți să anulăm ieșirea în spațiul public sunteți îndemnați să aprindeți o candelă acasă, la fereastră așa cum se va face și la Centrul Rezidențial ”Casa Frențiu”, pentru a transmite, simbolic, mesajul că ne pasă de cei aflați în dificultate și că vom continua să fim alături de ei, pentru a-i sprijini.

Aprindeți o candelă și faceți o donație,  cu banii strânși din donații urmând a fi achiziționate echipamentele care ne vor proteja atât echipa și beneficiarii Caritas.

Donațiile se pot face online la: https://caritaseparhialoradea.shopia.ro/aprinde-o-candela-si-doneaz

Acțiunea Un milion de stele este o iniţiativă Caritas ce se desfăşoară, în prezent, în mai multe ţări europene (Germania, Franţa, Belgia, Luxemburg, Elveţia și România), având ca scop încurajarea cetățenilor de a se implica în crearea unei schimbări reale prin voluntariat, prin participarea la colecte și prin accesarea de servicii oferite de structurile de economie socială.